Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J54a25n 19R15á68ž

23. 5. 2015 16:42

S pozorností a napjatou zvefdavostí jsem začal číst Váš článek. Stačila vsak zmínka o panu Kocábovi a pozornost vyšuměla.

Amen!

1 1
možnosti
JS

Proboha, už žádné Občanské liberální hnutí. Skončilo by to jako s Úsvitem, nebo Vítem Bártou. :-P

3 1
možnosti
Foto

Další  hnutí, které nemá konzistentní fundament, takže od těch, které by rádo nahradilo, se prakticky neliší .

3 1
možnosti

Občanské liberální hnutí sehonosí tím, že nemá žádný iniciační kapitál k dispozici jako má AndrejBabiš. Bohužel to je tím reálným důvodem neúspěšnosti tohoto hnutí pro futuro! Druhýmdůvodem neúspěšnosti je likvidační potenciál pro takováto hnutí ze stranyprokorupčních loby, která má podstatně vyšší kapitál než Andrej Babiš! Dalšímdůvodem neúspěšnosti je iluze zakladatelů, že je možno pro ideje tohoto hnutímobilizovat 80% občanů. To jsou důvody neúspěšnosti Občanského liberálníhohnutí!

Navíc nelze zapomínat, že v našírepublice pracují na plné obrátky ústavy proti Česku, proti Evropské unii,proti NATO, proti USA a naopak proruské a proputimské, pro něž ekonomická apolitická destrukce Česka je významnou a dobře placenou prioritou!

Proto nezatracuji AndrejeBabiše s hnutím ANO předem, ale ochotně čekám, co se jim podaří!

1 2
možnosti
Foto

"A uvidíme, co bude dál.", tato slova jsme mohli číst v roce 2011, dokonce následovalo "navrhněte". Navrhovali jsme vše kromě konstrukce další strany nebo hnutí, už tehdy jich bylo asi 121.A 9. května 2012 to prasklo, zrodilo se hnutí...

"Je pouze na nás všech, zda se podaří propojit ke spolupráci významné a kvalitní osobnosti. A zda budou schopni se domluvit na společném postupu, cílech a potřebě „dát hlavy dohromady“ a stát se občanskou opozicí současné vrcholné politické garnituře.". Zda věřit společnému postupu v naší zemi?... Snad společné VIZI a reálnému vztahu k našemu PROSTŘEDÍ, dokud JE naše.

Ad B stojí za TO :-)

0 0
možnosti

Když jsem si přečetl nadpis a perex, vnímal jsem to jako možnou nevědomou snahu o politické oslabení demokracie a občanské svobody.

Když jsem si přečetl první odstavec, je mi zřejmé, že jde možná i o vědomé maření boje proti korupci v tomto státě. Strany Opoziční smlouvy, ODS a ČSSD, nastavily zde korupční prostředí, ve kterém bylo možné i beztrestně zabít novináře, protože justice a policie byla pod palcem ODS, korupční manýry byly vystupňovány novou stranou pod faktickou záštitou žongléře s veřejnými penězi ještě z ministerstva obrany a svezlo se s tím několik bezvýznamných stran.

Byl to podnikatel Andrej Babiš, který se rozhodl se skupinkou stejně smýšlejících slušných lidí udělat korupci v Česku přítrž. A tak korupčíci ze všech stěžejních stran zatroubili do útoku proti Andreji Babišovi a spolu s mnoha našimi politology se rozhodli zneužít potenciálního konfliktu zájmů předsedy ANO a vytvořili lživý obraz faktického konfliktu zájmů, aby se rozhořela lítá bitva o zachování korupčního prostředí v Česku.

Je nepochybné, že z politologického hlediska je Andrej Babiš potenciálním rizikem pro naši demokracii a svobodu, ale také jediným možným, kdo se svým hnutím ANO může fakticky učinit přítrž korupci v Čechách. Proto je tolik pokřiku proti Andreji Babišovi se stran korupčíků, proto je tolik dehonestujícího tlaku na něho jako ministra financí ze strany vládní frakce sociální demokracie proti ekonomické stabilizaci státu, aby byl snadno smeten korupčíky rádobypravicových stran, ač ve svém smýšlení podnikatele musí být nositelem skutečného pravicového myšlení se sociálním aspektem, kterého se nám v Česku nedostává.

Je mi z toho smutno, jak mnoho občanů této země v zájmu prokorupčního tažení, často neuvědomělého, se v Česku nechává vyprovokovat k halasnému pokřiku, aniž by je zajímal skutečný zájem členů hnutí ANO. Takto rozkrádání našeho státu nezastavíme!

Kupředu levá, soudruzi korupčíci!

1 2
možnosti
RH

Problém opoziční smlouvy bylo úzké propojení byznysu a politiky, za Babiše byznys a politika splynuly. Kdo to nevidí je buď hlupák nebo je s vládnoucí mafií spojen.

5 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik