Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

V30á28c65l32a53v 23M35a42c53h

26. 1. 2016 21:34

Máte pravdu, Zeman se zcela ostudně odhalil a ukázal co je zač. Propagovat ruský kalašnikov když máme v české produkci zcela nový samopal Bren s lepšími parametry , to se nedá nijak omluvit.;-€

0 0
možnosti
JL

Pane Suda. V objasneni, kdo jste, pisete :"Systémák a matematik,....." Nebudu zde znamkovat vas clanek. Jen par otazek. Kde jste byl v roce 1992 na podzim. Jestli jste byl jeste dite, prominte. Tato otazka nema nic v sobe pro vas. Pri zmene volby prezidenta na celostatni volbu obcanu, nasi tehdejsi predstavitele, jak obvykle, vytvorili "paskvil" a dnes se jen divime. Kde vy jste byl se svoji kritikou? Dokonaly zakon o kazde funkci, kde obcan je zvolen nebo je jmenovan, musi mit presne urcene okolnosti, kdy, za jakych okolnoti, jakym zpusobem a KDO jej s mista muze odvolat.

Stejne, a to se obracim k nasi nynejsi ustave. Postaveni a moc senatu, Jeho sila a moc odpovida presne tomu, jak strujci teto ustavy chteli. Podepsani pod ustavou jsou pan Vaclav Klaus a pan Uhde. Obcane CR schvalili tuto ustavu v roce 1992 na podzim. Zadny z dnesnich politiku take nechce senatu dat tu moc co mu nalezi jako kontrole parlamentni moci. Proto se nesmime divit dnesni situaci. Tolik jen vazne vysvetleni ode mne.

Jen pro zajimavost pro vsechny. Nejvetsi a take nejsilnejsi demokracie jiz od pocatku sveho vzniku ma tento zakon odvolani v ustave -

Impeachment. Byl pouzit v minulosti dvakrat. Dvakrat prezident prezil. Ten treti se k tomu nedostal. Radeji odstoupil.

0 0
možnosti

Mám pocit, že autor blogu je už tak posedlý nenávistí k Zemanovi, že by se s tím měl jít léčit na psychiatrii.

Já Zemana volit už nebudu, protože mě poslední dobou mimořádně vadí jeho postoje k uprchlické krizi. Přesto by mě nenapadlo vyrobit ze Zemanovy věty tak neuvěřitelné pitomý článek, jaký předvedl autor blogu.

4 0
možnosti
EP

On Zeman jaksi neřekl, že chce, aby Sobotku někdo rozstřílel kalašnikovem, jen tak mimochodem...

5 0
možnosti

To máte marné. Můžete to stokrát opakovat, ale pan bloger tohle nepochopí, přesněji nechce to pochopit.

3 0
možnosti
Foto

I24v17a87n 29M15a21r37e74k

26. 1. 2016 18:27

!!"Po tisící a první můžeme my, občané,říkat" . . . . . promiňte,ale konkrétně třeba já jsem nic neřekl, takže , raději mluvte jen za sebe ! R^ !!

5 0
možnosti
JO

Už to tu sice padlo, ale pro lepší zapamatování - přečtěte si ještě jednou, co Zeman řekl. Kde tam vidíte to vyhrožování? Ja vám věřím, že vám Zeman vadí, ale budete muset na to jít jinak.

10 0
možnosti
AM

Byli to poslanci a senátoři, kdoi schválil přímou volbu a kdo navíc zajistil, že je prakticky neodvolatelný.

Teď jim to Zeman otříská o hlavu.

Jen ať si to užijou, že máme na čele státu ožralého hulváta.

Bohužel my si to vyžíráme s nimi.

0 9
možnosti
MD

Zkuste si najit presny text toho, co prezident Zeman rekl. Takto vypadate jen dost trapne.

12 0
možnosti
JN

J73o50s33e82f 76N69o80v27á35k

26. 1. 2016 21:09

https://www.youtube.com/watch?v=_hnEM5i5q5U

(27 minuta) podle mně to řekl moc pěkně ;-D

0 0
možnosti
VC

Prosím Vás, přečtěte si celé prohlášení pana Zemana, zjistíte že v tom článku kážete bludy. Pokud jste ovšem za ty bludy řádně honorován, tak jste se dezinformační kampaně zhostil opravdu skvěle. Věřte, že já bych ani za ty prachy asi šášu nedělal.

12 0
možnosti
JAN

Váš článek se mi líbí. Ale ta diskuze - slušná hrůza, opravdu se nemůžeme divit, že je na hradě ten co tam je:-(. Dnes byl v novinách /LN či MF/ dotaz na Zemana, odpověď p. Horáčka neměla chybu, stručná a zcela výstižná. Nedejte se a díky;-D

1 12
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik