Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém je v tom, že islandský premiér se jako jediná z hlav evropských zemí postavil proti bankám, jež zapříčinily finanční krizi, tvrdě je skřípnul, provedl zásadní opatření a i vrabci si štěbetají na střeše, že byl určité skupině lidí nepohodlný. Opravdu velké ryby, jež zapříčinily řadu finanční nestabilitu, v Panamských dokumentech zveřejněny nebyly. Nejsou tak hloupé, aby si praly špinavé peníze skrze renomovanou 40 let starou panamskou firmu.

0 0
možnosti
IK

Chci upozornit na to, jaká je to nestydatost zveřejňovat informace, že i Babiš vlastnil v 90. letech firmu na Panamě, přes kterou prý poslal tajný sponzorský dar ČSSD,

viz http://www.echo24.cz/a/iKwVc/babisova-panama-nove-indicie-o-tajnem-daru-pro-cssd.

To by se mělo vyvrátit, jinak to v takových případech bývá, mohly tyto věci v podvědomí občanů uchytit. A taky by mu mohl narůst prasečí čumáček.

0 0
možnosti
Foto

Přeju ovcím, aby takhle donutili každého politika odejít. Každý nový je velmi rád okrade ještě víc. ;-D

0 0
možnosti
RE

Kolik ,,kvalitních politiků" se v minulosti vyprofilovalo? Nedalo by se to spočítat na prstech jedné ruky?

0 0
možnosti
MZ

M51i86l71a76n 69Z76i82c66h

9. 4. 2016 20:33

ja bych to neidealizoval,je jich i ovcema 300tisic a kdyz se zeni,tak nejdriv kontroluji zda nejsou blizci pribuzni,to neznamena,ze neudelali dobre a samozrejme ze s vami souhlasim,ale mobilizovat island je snazsi nez rusko

0 0
možnosti
PP

Jako obvykle karma. Jen si dovolím jednu poznámku na okraj. Možná, že Island je právě příkladem toho, že když vyženete pár lumpů z vlády (což se stalo před oněmi deseti lety), většinou dojde k tomu, že se tam objeví stejná sorta lidí - jen v jiném zabarvení.

Bohužel politika se dnes smrskla na to, kdo má mediální prostředky. Pomocí nich masíruje natolik, že místo lumpa protlačí jiného lumpa. Slušní lidé se v politice objeví maximálně na komunálu. Příklad je výměna Nečase s Kalouskem za Sobotku s Babišem. Zde bych si netroufl vyřknout ani to, kdo představuje menší zlo.

1 0
možnosti
MT

Skvělí Islanďané, snad naši voliči přijdou k volbám ve větším počtu než 50 procent a svrhnou tuto zkorumpovanou sebranku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik