Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mlčet by měli především přestat ty zástupy obyčejných lidí, kterým neztrpčuje život Čína nebo Putin, ale domácí politická reprezentace pod vedením EU.

4 0
možnosti

Se vším souhlasím, až na orientaci - ne východ je hrozbou, ale západ. Ano, komunistický západ.

4 0
možnosti

... umělci přestávají mlčet, umělci začínají veřejně číst...

2 0
možnosti

Centralizace moci politické a ekonomické je především v Bruselu. A servilita je vyžadována právě tamtéž. RvEU

4 0
možnosti

Mrzí mě, že Koller s Dusilovou prošvihli řadu příležitostí, kdy mohli protestovat před britským velvyslanectvím v době, kdy se Si Tin-pching projížděl ve zlatém kočáře s britskou královnou Londýnem, nebo před americkou ambasádou, když byl přijat se všemi státnickými poctami ve Washingtonu.

Uvedení aktivisté jsou pevně semknuti na straně demokracie a lidských práv v jedné řadě se Saúdskou Arábií, Katarem a Tureckem a tak je jistě popuzují režimy Velké Británie a USA, které - zřejmě i natruc dalajlámovi - nejen že vítají čínské představitele, ale udržují s Čínou i čilé obchodní styky.

Tak jen abychom se - probůh - takovouto lidskoprávní vlažností nenakazili....

6 1
možnosti
Foto

P70e40t38r 29H81a85h65n

12. 4. 2016 8:38

A proč by měli?? Oba žijí v ČR, kde jsou i voliči a tak se vyjadřují k politice své země a jejích reprezentantů.

1 2
možnosti
Foto

Asi jste si nevšiml ze Číně "podlézá" celý svět. Ostatně Čína je největším věřitelem USA. Dále není třeba nic dodávat.

2 0
možnosti
Foto

P94e49t85r 51H82a37h89n

12. 4. 2016 8:39

No a?...dál?

0 0
možnosti

Jen taková poznámka. Píšete v nadpisu "Listopad by se konečně mohl dotáhnout do konce...". Co by vlastně mělo být na tom konci? Vláda nějakých, nikým nevolených samozvaných elit? Oháníte se neustále pojmem "občan". Myslíte tím kohokoliv, nebo jen některé "občany"? Když dali politici na hlas lidu a uzákonili přímou volbu prezidenta, tak ti "nesprávní" občané zvolili toho, který se nám "správným" občanům nelíbí?

9 1
možnosti
Foto

P51e21t48r 27H34a17h13n

12. 4. 2016 8:42

Patrně je tím myšleno to, co se stále nepodařilo a to je zákaz komunistů. S tím plně souhlasím. Ono "hlas lidu" zní tak pěkně proletářsky, že? Přímá demokracie při volbě do vrcholných orgánů je nonsens. Měla by se uplatňovat spíš v komunální politice.

1 3
možnosti
Foto

P73e48t42r 95H54a69h22n

11. 4. 2016 12:04

Velice dobře Lenka i David. Zeman nás táhne na východ, seč mu síly stačí s podporou všech bezmozků, co se jich tu bohužel urodilo. Rusko už mu nestačí, tak nás táhne až do Asie. Hnus fialovej.

5 4
možnosti

Tak tak, úplně jako Kollerův chlebodárce Kellner "Rusko už mu nestačí, tak nás táhne až do Asie. Hnus fialovej.";-D

2 2
možnosti
Foto

Zmiňovaní "také umělci" by měli mlčet. Kocábové a spol. a jiní havlisté, slibovali "zemi pravdy a lásky", ale napomohli jen rozkradení ČR a politickému vývoji až do dnešní společenské krize. Pokládají se za elitu národa a vyvyšují se nad mínění většiny, která Miloše Zemana zvolila a stále jej podporuje. A tu většinu tvoří lidé, kteří svojí prací vytvářejí společenský produkt, který živí národ. Zatímco ti primitivní baviči produkují jenom duševní drogu, která národu (hlavně mládeži) vymývá mozky.

19 11
možnosti

vám ho asi taky někdo vymyl, že jo?

9 9
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik