Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^to, co píšete, v podstatě každý rozumný, podnikavý a pracující člověk, vnímá. Ale ten zavedený úředník, to měnit nebude. Bohužel jsou ve velikánské přesile. A ta menšina si stěžuje jen na blogu.

0 0
možnosti
Foto

Není pravdou, že zde není politická strana, která by chtěla zeštíhlit stát. Je jen pro většinu lidí nevolitelná, protože většina lidí pořád má v sobě zažraný bolševismus a bojí se toho, že by si najednou měli sami odpovídat za svůj život.

0 0
možnosti

J31a29n 98R82á91ž

20. 5. 2016 16:42

Jestli myslíte SSO, tak ta je pro většinu pravice nevolitelná ze dvou hlavních důvodů.

Pořád lpí na překonaných a většinově v Evropě i pravicí odmítaných libertiánských fundamentech a hlavně nemá charismatického lídra. Mach je kládou na noze SSO, jako je Fiala už dnes kládou na noze ODS. Oba jsou vynikající teoretičtí ideologové, nemají ale to, co dnešní doba potřebuje. Charizma a odvahu opravdu hlasitě "bouchat" do stolu, aby jejich hlas lidé poslouchat museli.

No a Mach si to svou volbou do EU Parlamentu u mnoha lidí podělal. Byl jako ti, co vstupovali do KSČ a hlásali, že ji chtějí zevnitř rozložit a při tom všem bylo jasné, že je to kvůli korytu.

Co ODS opustila s Nečasem scénu , byli jsme s kamarády voliči SSO, ale vracíme se zpět, neb u ODS nějakou budoucnost začínáme vidět. U SSO ji nevidíme! Bohužel

0 0
možnosti

Čím více vybere,tím více lid zchudne.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS