Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R50a93d64e98k 43J41a70r46o71š

20. 7. 2016 19:45

S tou údajnou "chytrostí" výrazně přeceňujete Bohouška i Andreje... Spíše bych řekl, že to tak totálně "posjali" vedoucí představitelé naší "pravice" (Nečas a spol.), takže se teď k veslům dostali průměrní populisté...

1 0
možnosti

Co dělat proti malým Erdoganům? Decentralizovat až na kost. Stát ať se stará jen o obranu, justici, školství a zdravotnictví. A ten zbytek (včetně kultury a sportu) nechť laskavě nechá soukromému sektoru. Zrušit dotace podnikatelským subjektům, zrušit koncesionářské poplatky, zrušit granty a veškeré pobídky finančního i nefinančního rázu. Co nejvíce pravomocí převést ze státu na obce. Zrušit Brusel (eurokomisi a europarlament) bez náhrady a v rámci EU nechť jednotlivé dohody a směrnice přijímají premiéři členských zemí až po jejich řádném projednání v národních parlamentech. Zkrátka nepřevádět moc (a zodpovědnost) z občana na obec, z obce na stát a ze státu na Unii, ale jít přesně opačnou cestou.

5 0
možnosti

Nestudoval ten Erdogan u Husaka v sedmdesatych letech normalizaci?

1 0
možnosti

Nesouhlasím s tím, že Babiš je náš největší Erdogan a mimo něho je u nás skupina menších Erdoganů.

Babiš jen dělá to, co předpokládá, že bude účinné pro efektivní výběr daní. Že občas s vodou z vaničky vylévá i dítě, je bohužel také pravda.

A ta skupina nejsou malí Erdoganové, ale malí Junckeři a Schulzové. Erdogan je politická osobnost, kdežto ta naše skupinka jsou jen pokrytečtí neschopní a zbabělí úředníci.

4 1
možnosti
Foto

Babiš jen dělá to, comu přináší jeho firmám zisky,

2 0
možnosti

Ne, že by se nedalo souhlasit s jednotlivými částmi textu, ale srovnání s Erdoganem v nadpisu je trochu přitažené za vlasy.

1 0
možnosti
Foto

Když ono je tak snadné nadávat na vzdálený Brusel, než začít dělat pořádek doma. Souhlasím, že Havel nebyl bez chyb a Amerika rozhodně není dokonalá, ale nic lepšího nebylo a není. Kromě nereálných utopických představ. Ale to ta spousta frustrovaných, po nějakém Mesiáši toužících nedokáže pochopit. Či spíše nechce pochopit. Ze známého předvolebního sloganu J.F.Kennedyho uznávají jen tu první část: (Ne) Ptej se, co může stát udělat pro Tebe...

3 0
možnosti

Částečně souhlasím.

1 0
možnosti

R^Karma. Dobře zvládáte matematicky logiku a stanovení příčiny a následku.

1 0
možnosti

perfektně zpracováno, navíc u nás na rozdíl od Erdogana to měli a mají soudruzi mnohem lepší v tom smyslu, že nepotřebovali ani náhodou nějaké čistky na soudech, neboť soudci podporují zdejší režim už od roku 1948 dodnes bez nejmenších pochybností

1 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik