Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Možná jste si nevšimnul, ale poslední volby byly krajské. A v krajích se o EET opravdu nerozhoduje.

1 0
možnosti
JS

Rozhodně řada firem zkrachuje a řada firem vznikne. Některé zkrachují a vzniknou pod jiným názvem, aby nevyšlo najevo, že dříve žádné daně neodváděly a nyní jsou zázračně ziskové.

6 1
možnosti
IM

I35v80o 44M49i96l85d64a

12. 10. 2016 16:10

ANO, to je A.B.Babiš a jeho agrosekretariát, ti jedinci na nižších úrovních jen vystupují pod touto značkou v touze po alespoň kostech a brobkách z Andrejovy žranice, nic víc s ním v absolutní většině případů nemají.

a problémy s EET svádět na Vámi jmenované (ač to pořádný guláš) je pochybné.

KDYBY, kdyby ti střední a malí živnostníci ( a je jich zatím ještě masa) šli a hodili to někomu slušnějšímu, a to už i při volbách do parlamentu, když je Bohuš nazval v kampani za zloděje a příživníky, mohlo se něco změnit.

takhle, seďte si na zadku u piva, čumte na magorseriálek nebo makejte do padnutí, když byste si tu půlhodinku na volby nenašli, pak ale nenadávejte a nesvalujte vinu na jiné!!!

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JS

A hele někdo tady bulí a nevidí si na špičku nosu

1 2
možnosti
Foto

H67a58n87a 72V29l95k61o14v50á

12. 10. 2016 15:26

Pro pravicového voliče zde není cesta. V těchto volbách jsem volila s vypětím všech duševních sil, ale na další skutečně nemám...pokud jdou ODS a TOP 09 do koalice s ANO není co řešit.

4 0
možnosti
MB

1) Taky jsem dlouho bádal nad orientací ANO, až jsem se dobádal ke krajní levici ! A.Babiš v podstatě jde s vítězným programem Komunistů, pak 1948, kdy byla slibována existence živností a demokracie. Dochází k tomu, že z Hnutí ANO se stává Národní fronta, viz přeliv hlasů od ČSSD + KSČm . (Přehnané, ale myslím si sedí).

2) Obžaloba všech Vlád, za 27 let je ta, že společnost je blbě strukturovaná. Kde je střední třída ? Obzvláště silně pak chybí ten základ základu, tj. stabilizované rodinné firmy - pak z dědka na otce a syna. V tom bych pak spatřoval tu slušnou, přirozenou pravici.

3) Toto se neděje, (nesmírně pomalu), naopak, vzniká nová třída silně závislá na Státu - chudí - podbízení požitků všeho druhu + státní úředník + Oligarchizace + osvědčené rozehrávání spodních pudů národa. Tj., surfování na vlně konečně toho čistého a správného ...

Závěr - Hrad již leští pohovku pro nového Premiéra + odpadlíci již leští kliky vstupních bran ... Kolo se uzavře, kulaté bude - nicméně se opět nepohne - Nikam takto dojet nemůžeme, hýbat se to nebude ...

4 0
možnosti
JR

J53a78n 11R78á40ž

12. 10. 2016 14:58

Velice úsměvné bylo, když si Kalousek stěžoval, že voliči, o kterých si myslel, že jsou volebním elektorátem TOP09, nepřišli k volbám!

A vůbec nejabsurdnější bylo spojení TOP09 se zelenosocialistickým Žít Brno do volební koalice v JmK.

12 0
možnosti
PV

tak snad tem prohlasenim ODS ci TOP09 vazne neverite? vzdyt je to jen divadylko pro nas pro volice. jak se jim takovy system bude hodit, az budou u moci, kdyz ponese penizky bez vetsi namahy?

3 3
možnosti
Foto

A co je na EET levicového? A vůbec je to zvláštní. V Česku základnou pravice jsou velká města, menší doménou levice. Takže dle Vaší teorie by levice měla potírat EET.

A kde zůstali voliči, kterých se EET neblaze dotkne, když ANO jednoznačně vyhrálo ́?

Vzdejte EET, protože tento problém teď volby neprohrává.

2 2
možnosti
VM

V60á59c76l83a54v 74M98a27c69h

12. 10. 2016 15:10

např. bujení státní mašinerie, bezpředmětná buzerace ze strany státu

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS