Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak je to vždycky,když už o nic nejde ,vstanou nový bojovníci;-D

0 0
možnosti

Politikové se cpou k Dalajlámovi pouze z politických důvodů. Nějaké duchovno již dávno prodali za hrst stříbrných. I když je prý Dalajláma poslední,stejně jako papež,tak ještě nějakou úroveň a poslání má. A to ta banda, co ovládá politiku v Česku nemůže stejně pochopit.

0 0
možnosti

Češi cpou dalajlámu do politiky, ale on říká, že už je jen duchovní...Proč měl vystupovat vedle sochy TGM, což je jasně politický symbol? Někdo to musel vymyslet, proč je řečnit na Hrad, který sám má vždycky politické konotace? Jako duchovní může řečnit jako Halík a další teologové a kněží či intelektuálové. Neměly by se s ním hrát tyhle hry. On si ani neuvědomuje, kde je a jak to tu chodí. Je to globální celebrita - cestuje sem tam a šíří buddhismus, to je jeho práce. Ne politika.

1 0
možnosti

J35. 54G46r56o81h

22. 10. 2016 19:03

velká karma

2 0
možnosti

Já rozumím všem těm výtkám, daly by se jich desítky přidat. Ale nerozumím tomu, co vás vede k takové konstrukci článku. Sprdnout je na základě minulých pitomostí za to, že se jednou chovají jinak, to není ten nejlepší nápad.

4 1
možnosti

Asi převládající větry změnily směr a převlekáři si musí přidržovat pláštěnky, aby nevyšlo najevo, že pod nimi jsou úplně nazí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik