Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).......Něco málo k Babišovi. Tvrdíte, že mu o korupci nejde! Tedy proč......,opozice s koalicí, jak jedna rodina po něm jedou? Dluhopisy nezabraly, vytáhli Čapí hnízdo, kde už je téměř jasné, že je to postavené na vodě! Ale slouží jednomu cíli.....dostat Babiš z politiky za každou cenu, ohrozil naše dobré bydlo.

Žili jsme tu spokojeně, rozebírali republiku,(od sameťáku 5,5 BILIONU). Najednou přijde někdo kdo začne vybírat daně, udělá plusový výsledek,(po preferencích ANO začne |Sobotka a Kalousek šílet), demise, nedemise....Je vymalováno. Volební výsledek ANO ukázal, že lůza, jak jsou obyčejní lidé nazýváni, není zase tak hloupá !

!!!!!!

0 1
možnosti

Kauza Čapího hnízda je jasná jenom vám. :-P

0 0
možnosti

P34e53t34r 62S61u29d17a

29. 1. 2018 8:41

Výsledek ANO ukázal především to, jak málo mají lidé informací. Zkuste se např. podívat na http://www.mapovani.cz a myslím, že Váš pohled na Andreje Babiše zásadně přehodnotíte. A to fakt nejsem fanouškem předchozích vlád a jiných politických subjektů, které doposud v této zemi vládly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik