Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesouhlasím s označením toho, co se 17. listopadu dělo na Národní třídě, za krvavou řež. To bych si dovolil nechat třeba pro označení toho, co se dělo v souvislosti s Opletalem. Ten zbytek je v pořádku.

0 6
možnosti

A ona tam pane docente krev netekla? Skoda, ze jste tam nebyl. Myslim tim mezi temi demonstrujicimi, ne mezi mlatickami.

5 0
možnosti

Bude těžké změnit poměry.... Příčinou bylo se vypořádat= nazvat a odměnit provinění u hlavních hodnostářů, hlavně doby normalizace po 1968 i těmi, co přivedli zemi k úpadku, tj, garnitura Bilaka, Jakeše, ale i všepřeživšího Štrougala, apod. Logicky pak nastoupila ostudná privatizace- jmenovaní a další výše. To jinak nemůže pak vypadat ! Úpadek morálky a zaostávání za vyspělými. Vidím i hlavní vinu za poslední léta v úpadku církví, spolčování s politiky - hlavně katolické na kultivaci společnosti. Je nesnadné najít hrdiny - nezištné lidi, kteří se staví za narovnání poměrů. Existují, ale hází se jim spousty klacků pod nohy....

2 0
možnosti
Foto

Píšete o řeži. Mrtvého Šmída vylučme, toho si jen kdosi vymyslel a po pravdě řečeno, to tehdy rozlítilo i mne, který demonstrace coby způsob prosazování vůle nemusí. Máte informace, kolik těžce a lehce zraněných z té řeže odvezly sanitky?

1 0
možnosti

Vy jste neviděl záznamy na TV ČT1 a jiné (zahraniční TV) ? Opravdu si myslíte, že pohotovostní pluk jen naznačoval rány obuškem ???

Někteří "Lidé" (soudruzi) mají selektivní paměť. A proto můžou klidně dávat otázky tohoto typu. Myslíte, že někdo považoval za důležité tyto data archivovat (při ošetření provést zápis a založit ho do archivu) ? ;-D;-D;-D Důležitý byl pacient ...

Nevěřím, že lékařská administraiva tehdy měla povinnost ukládat důkazy proti VB !! Soudruzi to považovali za trestný čin - ne podle zákona, ale viník (lékař, který by obvinil VB) se musel potrestat ! ;-(

0 0
možnosti

Máte na mysli ty filosofy a humanisty, kterých se tady v listopadu 89 vyrojilo v podobě reformních komunistů z 68, nebo ty disidenty vykukové ze zahraničí? Ti co pravili " Nebudeme, jako oni?" a plivnutím do obličejům všech těch kteří se se zločineckým režimem nikterak nespronevěřili? Myslím si, že kdyby tehdy V. Havel největší humanista řekl toto: "Komunisty Český národ nepotřebuje k tomu, aby si dokázal vládnout." Bylo by to upřímné hodné skutečného vůdce národa. Ovšem říci, že téměř každý byl téměř soudruhem bylo plivnutím do obličeje čestným a rovným občanům, kteří se nikdy zločinnému systému nezaprodali.

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS